7 Nisan 2009 Salı

Uygulama Şekli

Uygulama Şekli

Kaynatılmış Su ile Lavman Uygulamasi
16/12/2008 - 16:03

(Dr. N. Walker)
Yatmak üzere iken kaynatılan 2 Lt Su sabaha kadar beden isisina gelene kadar soğutulur. İki ÇORBA kaşığı limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir. İncelikle bu karişimin yarim litresi, lavman setinin torbasina doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzina ve anüse hafifçe vazelin - krem veya zeytin yağı sürülüp sonra anüse sokulur. Lavman setindeki suyun kalin bağirsağa dolmasi beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalin bağirsakta bekletilir. Erken peristaltik hareket refleksi oluşursa boşaltim yapilir. Daha sonra hazirlanan karişimin iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazirlanilir.

Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs kremlenerek hazirlanir. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalin bağirsağa akmasi için 1-1,5 m. yükseğe asilir. Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alin yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatirilir.

Şekil 1

Lavman setindeki bütün suyun kalin bağirsağa dolmasi beklenir. Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çikarilir. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatirilir. Sonra sirt üstü yatarak bacaklar yukari doğru kaldirilir ve suyun kalin bağirsağin dibine doğru gitmesi sağlanir.

Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltim yapilir.
Bu yöntem yılda iki kez tekrarlanmalıdır. Lavman uygulaması yılın her zamanı yapılabileceği gibi, en uygun zamanı ilkbaharın mart, nisan aylarıdır. Uygulama zamanı ay takviminde ayin hareketine göre ayarlanır.

2- Lavman Uygulamasi Zamani
Kalin bağirsak temizleme için her mevsim uygundur. En uygun zaman ilk ve sonbahar mevsimleridir. Ay dolaşiminin insan üzerindeki biyoritmik etkisine göre, kalin bağirsak temizleme için en uygun zaman yeni ay başlangicindan dolunay oluncaya dek geçen zamandir. Kalin bağirsaği temizlemek için sabahlari 05-07 saatleri arasi veya akşam güneşin batişindan sonraki zaman tercih edilmelidir.
Lavman ve detoks ile Kozmik Beden Temizliği uygulaması 7 gün her sabah 5-7 arası yapılır. Aksi bi durumda aksama yaşanırsa veya iş durumunuza bu saat uymuyorsa akşam güneş batınca yapılabilir.

7. gün beden ısıtılır , mümkünse hamama gidilir , Karaciğer , Safra ve Kalın bağırsak , Böbrek , Dalak , Akciğer ve Pankreas ısıtılır. Saat 20:00 den sonra önceden hazırlanmış özel saf 1 bardak 150 gr. Zeytin yağı yudum yudum 20 dk gibi bi sürede 1 bardak 150 gr.taze sıkılmış limon suyuyla birlikte 1yudum zeytin yağı 1yudum limon şeklinde veya karıştırılarak yudum yudum içilir.

Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir.bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.

Not: Alveo bulamayan veya kullanmayanlar sadece belirtilen terkipli suylada temizlik yapabilirler.

Bu sırada karaciğer ve karın bölgesine termoform konularak sıcak tutulur.Bu pozisyonda önce yarım saat sağ tarafa sonra sol tarafa dönerek Termoformla ısıtma devam ettirilerek uyunur.

8.yani pazartesi günü sabah Dolunay günün sabahı 05-07 arası yukarıda tarif edildiği şekli ile Sulu lavman seti ile detoks yani arınma yapılarak Kozmik Beden temizliği tamamlanmış olur.

8. gün ve sonraki günlerde yemek düzenine , saatine , şekline ve türüne dikkat ederek beslenmeli daha çok hayvansal gıdalardan uzak Sebze , Meyve yenmeli ve suları içilmelidir.

8. gün tam bir boşaltma yapılmadığını düşünenler ve diğerleri 9. gün sabahı da Lavman yapabilirler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder